Εξώδικο Φιλίππου σε Δρόσο για να …τηρηθεί η συμφωνία τους
Εξώδικο με το οποίο καλεί τον Δημήτρη Δρόσο να τηρήσει τη συμφωνία για αγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ, απέστειλε ο Γιάννης Φιλίππου, με απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια ο πρώτος να καταβάλει τα παραστατικά εντός πέντε ημερών.
Εξώδικο με το οποίο καλεί τον Δημήτρη Δρόσο να τηρήσει τη συμφωνία για αγορά των μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ, απέστειλε ο Γιάννης Φιλίππου, με απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, ο πρώτος να καταβάλει τα παραστατικά εντός πέντε ημερών.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η επιστολή:
«Σε εκτέλεση του όρου 3.3.4. του από 23 Ιουλίου 2007 ιδιωτικού συμφωνητικού – προσυμφώνου μεταβιβάσεως ονομαστικών μετοχών αναλάβατε την υποχρέωση να καταβάλετε, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008, το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ για την εξόφληση τελεσιδίκων αποφάσεων, διαταγών πληρωμής, λοιπών εκτελεστών τίτλων και απαιτήσεων τρίτων κατά της ΑΕΚ-ΚΑΕ.
Περαιτέρω, σε εκτέλεση του όρου 3.2.1. του άνω συμφωνητικού συμφωνήθηκε, για λόγους ταμειακής διευκόλυνσης, να προβώ, κατά τη διάρκεια της ιδίας περιόδου, σε αντιστοίχου ύψους πληρωμές (έως 300.000) ευρώ) δανειστών της ΑΕΚ-ΚΑΕ.
Απαραίτητη και μόνη προϋπόθεση για την πληρωμή αυτή ήταν η προηγούμενη προσκόμιση από εσάς εξοφλητικών αποδείξεων ύψους έως 300.000 ευρώ.
Προς διευκόλυνση της ΑΕΚ και δεδομένης της αδηρίτου ανάγκης συμμετοχής της στο Πρωτάθλημα χωρίς κωλύματα, προέβην στην πληρωμή ποσού 300.000 ευρώ σε τρίτους δανειστές της, χωρίς να αναμείνω την υλοποίηση της ανωτέρω δεσμεύσεώς σας.
Με δεδομένη την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, σας καλώ όπως, εντός πέντε ημερών από τη λήψη της παρούσας, παραδώσετε στον υπογράφοντα την παρούσα πληρεξούσιο δικηγόρο μου, επικυρωμένα αντίγραφα παραστατικών των πληρωμών που πραγματοποιήσατε σε εκτέλεση των μεταξύ μας συμφωνηθέντων, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2007-2008.
Για κάθε αποδεδειγμένη πληρωμή δικαιούστε, κατά τον όρο 3.2.1. του μεταξύ μας συμφωνητικού, να παραλάβετε αντίστοιχης αξίας μετοχές της ΑΕΚ-ΚΑΕ.
Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τον Δημήτριο Δρόσο του Νικολάου, κάτοικο Νέας Σμύρνης Αττικής, Λεωφόρος Συγγρού αρ. 233, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στην έκθεση επιδόσεως που θα συντάξει».
LIVE: Ολυμπιακός – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μονακό για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 4HD.
LIVE: Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Ζάλγκιρις για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports 5HD.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία