Χάλκινος ο Μπερδέσης στο «Κύπελλο προέδρου» στην Ταϊβάν
Ο Αναστάσιος Μπερδέσης ηττήθηκε από τον Ούγγρο Ζέλο στα ημιτελικά του «Κυπέλλου προέδρου» που διεξάγεται στην Ταιβάν, στην κατηγορία των 81 κιλών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.
Ο Αναστάσιος Μπερδέσης ηττήθηκε από τον Ούγγρο Ζέλο στα ημιτελικά του «Κυπέλλου προέδρου» που διεξάγεται στην Ταιβάν, στην κατηγορία των 81 κιλών και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη διοργάνωση.
Ο Έλληνας πρωταθλητής , ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία των 81 κιλών, ηττήθηκε στα σημεία με 16-14 σε έναν αμφίρροπο ημιτελικό και ανέβηκε στη τρίτη θέση του βάθρου.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ θα πρωταγωνιστήσει σε ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο εξιστορεί την ιστορική πορεία της Λίβερπουλ μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 2005.
Ο Μπρανκού Μπαντιό αναδείχθηκε ο MVP του Game 5 των playoffs της EuroLeague, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού.
Ο Ράφα Μπενίτεθ επικαλείται διαρκώς το πρότζεκτ που ανέλαβε στον Παναθηναϊκό. Μόνο που ο ίδιος δείχνει να μην ενδιαφέρεται καθόλου για την πρόοδο του...