Τριήμερη επίσκεψη στην Τουρκία πραγματοποιεί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ
Στην τουρκική πρωτεύουσα βρίσκεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ. Ο στρατηγός Δ.Γράψας συναντήθηκε ήδη με τον Τούρκο στρατηγό Μπουγιούκανιτ, ενώ τη Δευτέρα θα έχει νέο γύρο συνομιλιών με τον Τουρκο ομόλογό του. Πάντως, το ταξίδι του Α/ΓΕΕΘΑ στην Τουρκία έχει προκαλέσει την αντίδραση της Αντιπολίτευσης.
Στην τουρκική πρωτεύουσα βρίσκεται ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Δ.Γράψας, ανταποδίδοντας πρόσφατη επίσκεψη του στρατηγού Μπουγιούκανιτ στην Αθήνα.
Ήδη, ο κ. Γράψας είχε μια πρώτη συνάντηση με τον κ. Μπουγιούκανιτ, ενώ οι επίσημες επαφές των δύο πλευρών θα επαναληφθούν τη Δευτέρα.
Πάντως, το ταξίδι του στην Τουρκία έχει προκαλέσει την αντίδραση της Αντιπολίτευσης. Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε την αναβολή της επίσκεψης, σημειώνονταςιδιαίτερα τις πρόσφατες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο Αιγαίο, αλλά και την απόφαση για εξαίρεση του Αη Στράτη από ΝΑΤΟϊκή άσκηση.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων