Τέταρτη η Τσουμελέκα στο Grand Prix της Κρακοβίας
Η Αθανασία Τσουμελέκα απέδειξε και στον 4ο αγώνα της σειράς Grand Prix βάδην της IAAF, που διεξήχθη στην Κρακοβία, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Κατέλαβε την 4η θέση σημειώνοντας επίδοση 1.31.04, πετυχαίνοντας για ακόμα φορά χρόνο πιο χαμηλό από το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου (1.33.30).
89
Η Αθανασία Τσουμελέκα απέδειξε και στον 4ο αγώνα της σειράς Grand Prix βάδην της IAAF, που διεξήχθη στην Κρακοβία, ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας κατέλαβε την 4η θέση σημειώνοντας επίδοση 1.31.04, πετυχαίνοντας για ακόμα φορά χρόνο πιο χαμηλό από το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς του Πεκίνου (1.33.30).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Φορεσιά πολέμου
- Μπενίτεθ: «Το πρώτο γκολ άλλαξε το παιχνίδι…»
- Γιουβέντους-Μπολόνια 2-0: Τρίτη σερί νίκη-κλειδί για το Champions League
- Super League: Όλα τα γκολ της αγωνιστικής από τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ (vid)
- Μεντιλίμπαρ: «Μένουν τέσσερα παιχνίδια, όμως πιστεύουμε πως υπάρχει το περιθώριο»
- Μεγάλη νίκη με μπροστάρη τον Έσε
- ΖΑΟΝ – Παναθηναϊκός 1-3: Οι φιλοξενούμενες έκαναν την ανατροπή και είναι μια ανάσα από τον τίτλο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/vladyslav-tobolenko-i5v1q3XxhgQ-unsplash-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442