
Απών ο Ηλιάδης από το ατομικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μόσχας
Ο Ηλίας Ηλιάδης δεν θα αγωνισθεί τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Super A» για το Παγκόσμιο Κύπελλο τζούντο που διεξάγεται στην Μόσχα. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ένοιωσε ενοχλήσεις στο χειρουργημένο του γόνατο και για «το φόβο των Ιουδαίων» αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στο ατομικό.
89
Ο Ηλίας Ηλιάδης δεν θα αγωνισθεί τελικά στο Παγκόσμιο Κύπελλο «Super A» για το Παγκόσμιο Κύπελλο τζούντο που διεξάγεται στην Μόσχα.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ένοιωσε ενοχλήσεις στο χειρουργημένο του γόνατο και για «το φόβο των Ιουδαίων» αποφασίστηκε να μην αγωνιστεί στο ατομικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Super A.
Ο γιατρός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, διαπίστωσε, ότι το γόνατο του πρωταθλητή μας έχει «μαζέψει υγρό», κάτι που σημαίνει ότι η συμμετοχή του στο ομαδικό της ίδιας διοργάνωσης είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
«Από την πρώτη στιγμή, ξεκίνησε θεραπευτική αγωγή, αφού το ζητούμενο είναι να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του. Δεν ξέρω αν θ` αγωνιστεί αύριο (σ.σ. Κυριακή 25/5), αφού αυτό αποτελεί απόφαση του γιατρού της ομάδας, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα ριψοκινδυνεύσουμε οποιαδήποτε υποτροπή που θα τον κρατήσει εκτός τατάμι για μεγάλο χρονικό διάστημα», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»


