Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Αιχμηρή απάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης στις δηλώσεις Ζορμπά για τα ομόλογα
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, απαντώντας στις δηλώσεις του Γ.Ζορμπά ότι στην υπόθεση των ομολόγων υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις. Ο κ. Χατζηγάκης έκανε λόγο για «προσωπικές επιδιώξεις ορισμένων».
δηλώσεις του Γ.Ζορμπά ότι στην υπόθεση των ομολόγων υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις. Ο κ. Χατζηγάκης έκανε λόγο για «προσωπικές επιδιώξεις ορισμένων».&source=in.gr">
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους κινήθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης, απαντώντας στις δηλώσεις του Γ.Ζορμπά ότι στην υπόθεση των ομολόγων υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις. Ο κ. Χατζηγάκης έκανε λόγο για «προσωπικές επιδιώξεις ορισμένων».
«Δεν διέγνωσα κανένα πειθαρχικό αδίκημα οποιουδήποτε δικαστικού λειτουργού. Η Δικαιοσύνη στέκεται ψηλά, στο ύψος των περιστάσεων. Δεν θα διαλύσω τη Δικαιοσύνη για να ικανοποιήσω στρατηγικές επιδιώξεις ορισμένων. Στηρίζω το έργο της Δικαιοσύνης και προάγω το έργο των δικαστικών λειτουργών» είπε ο κ. Χατζηγάκης.
Από πλευράς ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος Τύπου Γ.Παπακωνσταντίνου σημείωσε «τρία πράγματα» όπως είπε χαρακτηριστικά:
Πρώτο, ότι τα πορίσματά του είναι κάπου κρυμένα και χωμένα, δεύτερο ότι υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία στις τρεις υποθέσεις που διερεύνησε και τρίτο ότι εκτός των κοινών στοιχείων, στις υποθέσεις αυτές υπάρχουν και κοινοί άνθρωποι.»
Χθες οεπικεφαλής της Εθνικής Αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες Γιώργος Ζορμπάς απάντησε σε ερωτήσεις της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, για το θέμα των ομολόγων.
Υπάρχουν κακουργηματικές ενέργειες, ενώ η διάταξη βάσει της οποίας τα σχετικά πορίσματα αρχειοθετήθηκαν -όπως λένε οι πληροφορίες και ο Τύπος- αναζητάται, είπε μεταξύ αλλων ο Γ.Ζομπάς και κάλεσε την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, να ζητήσει από τον εισαγγελέα Εφετών τα σχετικά πορίσματα, ώστε να αποδοθούν ευθύνες.
Ακόμη, ενημέρωσε ότι παρά το ότι γνωστοποίησε στον υπουργό Δικαιοσύνης το «παράπτωμα» του εισαγγελέα ΑΠ, απάντηση δεν πήρε, ενώ τη διαφωνία του εξέφρασε με το περιεχόμενο του νομοσχεδίου σχετικά με την Εθνική Ανεξάρτητη Αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που όπως τόνισε «απαλείφει τη λέξη ανεξάρτητη» και την μετατρέπει σε Αρχή «εποπτευόμενη πλήρως από τον υπουργό Οικονομικών».
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου