Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Τρίτη μέρα κατάληψης του ΑΗΣ Κοζάνης από κατοίκους του Αγ. Δημητρίου
Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η κατάληψη του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Κοζάνης. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου διαμαρτύρονται για την ανεργία και ζητούν άμεσες προσλήψεις ανέργων και λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος.
Συνεχίζεται, για τρίτη ημέρα, η κατάληψη της βόρειας πύλης του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού του Αγίου Δημητρίου Κοζάνης (ΑΗΣ), από τους κατοίκους των κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Ρυακίου.
Τη Δευτέρα οι κάτοικοι των δύο οικισμών πραγματοποίησαν και τρίωρη στάση διαμαρτυρίας στην κεντρική πύλη του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού, εμποδίζοντας τους εργαζόμενους να εισέλθουν στον χώρο εργασίας τους.
«Είμαστε αναγκασμένοι να συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις μας» δήλωσε ο πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου για την Καταπολέμηση της Ανεργίας, Ηλίας Τεντζογλίδης.
«Δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για την επίλυση των αιτημάτων μας» προσέθεσε.
Τα κύρια αιτήματα των συγκεντρωθέντων, που δηλώνουν αποφασισμένοι να παραμείνουν επ αόριστον στον ΑΗΣ, σχετίζονται με τις προσλήψεις ανέργων και τη λήψη μέτρων για την προστασία του περιβάλλοντος.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!