
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 328 εκατ. ευρώ προχώρησε η Alpha Bank
Από την 12η Μαΐου 2008 οι μετοχές της Alpha Bank θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με νέα ονομαστική αξία 4,70 ευρώ ανά μετοχή, κατόπιν αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας κατά 328,78 εκατ. ευρώ.
93
Σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 328,7 εκατ. ευρώ προχώρησε η Alpha Bank, με κεφαλαιοποίηση της διαφοράς από έκδοση μετοχών υπέρ το άρτιον, ποσού 184 εκατ ευρώ, και μέρους του φορολογημένου υπολοίπου κερδών εις νέον, ποσού 144,7 εκατ. ευρώ, με αύξηση της ονομαστικής αξίας των υφισταμένων μετοχών από 3,90 ευρώ σε 4,70 ευρώ ανά μετοχή.
Το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας ανέρχεται πλέον σε 1.931.590.264 ευρώ διαιρούμενο σε 410.976.652 μετοχές, ονομαστικής αξίας 4,70 ευρώ εκάστη.
Κατόπιν των ανωτέρω, από την 12η Μαΐου 2008, οι μετοχές της θα είναι διαπραγματεύσιμες στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τη νέα ονομαστική αξία 4,70 ευρώ ανά μετοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρωσία και Ουκρανία θέλουν να αναθερμάνουν τις συνομιλίες με διαμεσολαβητή τις ΗΠΑ
- Παραδόθηκε ο οδηγός του ΙΧ που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ηλιούπολη
- #ToddlerScincare – Η σκοτεινή πλευρά του TikTok – Νήπια δύο ετών στον βωμό της βιομηχανίας ομορφιάς
- Η ΕΕ ενέκρινε το δάνειο 90 δισ. ευρώ για την Ουκρανία – Ξεκινά η ροή πετρελαίου προς Ουγγαρία και Σλοβακία
- Αργεντινή – Αγγλία 1986: Το ματς που έγινε μύθος (vid)
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τον Μίκαελ Κάρικ



