«Συζητάμε, αλλά δεν ενδίδουμε σε εκβιασμούς» απαντά ο Κ.Χατζηδάκης στους πιλότους
Τη δυσφορία του για τη «λευκή απεργία» των πιλότων ελικοφόρων αεροσκαφών της Αεροπλοϊας εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών. «Συζητάμε με τους εργαζόμενους, αλλά η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει σε εκβιασμούς», τόνισε ο Κ.Χατζηδάκης και έστειλε σαφές μήνυμα ότι «λευκές απεργίες δεν μπορεί και δεν θα γίνουν αποδεκτές».
Τη δυσφορία του για τις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούν οι πιλότοι των ελικοφόρων αεροσκαφών της Αεροπλοϊας, με τη μορφή «λευκής» απεργίας, που έχει προκαλέσει ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού και αναστάτωση στο πτητικό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αερογραμμών, εξέφρασε τη Δευτέρα ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, Κωστής Χατζηδάκης.
«Συζητάμε με τους εργαζόμενους, αλλά η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη να ενδώσει σε εκβιασμούς», τόνισε ο υπουργός Μεταφορών και έστειλε σαφές μήνυμα προς τους πιλότους ότι «λευκές απεργίες δεν μπορεί και δεν θα γίνουν αποδεκτές».
Εντωμεταξύ ο υπουργός Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφης αναφερόμενος σε συνέντευξή του στο θέμα της Ολυμπιακής τόνισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης προβλέπει αποκρατικοποίηση της.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59