Στον Δρόσο παραπέμπει ο Φιλίππου για τις οφειλές της ΚΑΕ ΑΕΚ
Ο Γιάννης Φιλίππου επιστρέφοντας από το εξωτερικό, όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, έκανε σαφές πως δεν προτίθεται να τακτοποιήσει τις οφειλές της ΚΑΕ ΑΕΚ προς τους μάνατζερ των παικτών. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ υποστηρίζει πως, αν θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους, θα πρέπει να δεχθούν τον διακανονισμό που τους έχει προτείνει ο Δημήτρης Δρόσος.
89
Ο Γιάννης Φιλίππου επιστρέφοντας από το εξωτερικό, όπου βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες, έκανε σαφές πως δεν προτίθεται να τακτοποιήσει τις οφειλές της ΚΑΕ ΑΕΚ προς τους μάνατζερ των παικτών.
Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ υποστηρίζει πως, αν θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους, θα πρέπει να δεχθούν τον διακανονισμό που τους έχει προτείνει ο Δημήτρης Δρόσος, να τα λάβουν δηλαδή με ετεροχρονισμένες επιταγές, οι οποίες φτάνουν μέχρι και το 2011.
Πάντως, ο Γ. Φιλίππου ισχυρίζεται πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Δημήτρη Δρόσο και θεωρεί πως η μεταξύ τους συνεργασία είναι καλή μολονότιη μεταβίβαση των μετοχών καθυστερεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442