Νίκη πρωτιάς στη Δυτική Περιφέρεια για τους Λέικερς επί των Σπερς
Στην πρώτη θέση της Δύσης αναρριχήθηκαν οι Λέικερς μετά τη νίκη με 106-85 επί των Σπερς. Ο Κόμπι Μπράιαντ τελείωσε το ματς με 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στην 7η νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.
Στην πρώτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας αναρριχήθηκαν οι Λέικερς μετά τη νίκη με 106-85 επί των Σπερς. Ο Κόμπι Μπράιαντ τελείωσε το ματς με 20 πόντους, πέντε ριμπάουντ και πέντε ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στην 7η νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια.
Πολύ καλή παρουσία και από τον Λαμάρ Όντομ με 17 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ ο Ισπανός Πάου Γκασόλ είχε 14 πόντους και 11 ριμπάουντ.
Από τους «λιμνανθρώπους» ξεχώρισαν επίσης ο Ντέρεκ Φίσερ με 14 πόντους, ο Τζόρνταν Φάρμαρ με 11 και ο Ρόνι Τέριαφ με 10.
Από το Σαν Αντόνιο, καλύτερος ήταν ο Τόνι Πάρκερ με 20 πόντους, επτά ριμπάουντ και πέντε ασιστ, ενώ έμεινε στα χαμηλά ο Ντάνκαν με 16 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Στο Σιάτλ, με τον νεαρό Κέβιν Ντουράν να σημειώνει 19 πόντους εκ των οποίων οι τέσσερις στα τελευταία 45 δευτερόλεπτα, οι Σόνικς επιβλήθηκαν με 99-95 των Μάβερικς και έδωσαν στους οπαδούς τους μια σπουδαία νίκη να θυμούνται σε μια εφιαλτική σεζόν.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.
Σχετικά εύκολα έφτασε στην πρώτη νίκη της επί της Ζαλγκίρις Κάουνας, η Φενερμπαχτσέ επικρατώντας με 89-78 στην Πόλη. Πρώτος σκόρερ ο Μπιμπέροβιτς με 26 πόντους, καταλυτικός και ο Χόρτον-Τάκερ με 15.