Σημαντικές απώλειες στους δείκτες στο τέλος της χρηματιστηριακής εβδομάδας
Με απώλειες ολοκλήρωσαν την χρηματιστηριακή εβδομάδα οι αγορές στην Ευρώπη και την Γουόλ Στριτ όπου και σημειώθηκε η μεγαλύτερη πτώση καθώς το χρηματιστήριο αντέδρασε αρνητικά στα αποτέλεσμα τα της General Electric.
Με απώλειες ολοκλήρωσαν την χρηματιστηριακή εβδομάδα οι αγορές στην Ευρώπη και την Γουόλ Στριτ όπου και σημειώθηκε η μεγαλύτερη πτώση καθώς το χρηματιστήριο αντέδρασε αρνητικά στα αποτέλεσμα τα της General Electric που ανακοίνωσε μειωμένα κέρδη για το 2008, κατώτερα από τις προβλέψεις.
Ο Dow Jones είχε απώλειες κατά 2.04% και βρέθηκε στις 12.325,42 μονάδες ενώ ο S&P 500 υποχώρησε στις 1.332.83 μονάδες μειωμένος κατά 2,04%.
Ο δείκτης εταιρειών υψηλής τεχνολογίας Nasdaq έχασε 2,61% και έκλεισε στις 2.290,24 μονάδες.
Στο Λονδίνο ο FTSE έχασε 1,17% και βρέθηκε στις 5.895,50 μονάδες. Ο DAX30 στη Φρανκφούρτη υποχώρησε κατά 1,52% στις 6.603,57 μονάδες.
Στο Παρίσι, ο CAC40 διαμορφώθηκε στις 4.797,10 μονάδες μετά από μείωση κατά 1.28%. Μειωμένος κατά 0,74% στις 7.258,96 μονάδες έκλεισε και ο SMI στη Ζυρίχη.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.