Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με πίσω κίνηση και κινητήρα boxer o διάδοχος του Toyota Celica

Με πίσω κίνηση και κινητήρα boxer o διάδοχος του Toyota Celica

Το 2011 αναμένεται ο πισωκίνητος διάδοχος του Toyota Celica(;), ο οποίος θα εξοπλίζεται με κινητήρα boxer και θα κατασκευάζεται από την Subaru.

Την πρόθεσή της να επιστρέψει στην κατηγορία των sport cars επιβεβαίωσε η Toyota, ανακοινώνοντας την εξέλιξη ενός αυτοκινήτου που όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει τον διάδοχο του Celica.



Η νέα πρόταση της ιαπωνική φίρμας θα βασιστεί σε μια νέα, πισωκίνητη πλατφόρμα, που θα φιλοξενήσει τον επίπεδο κινητήρα της Subaru.



Αλλωστε η Subaru θα αναλάβει και την κατασκευή του νέου μοντέλου, διατηρώντας το δικαίωμα να το λανσάρει και η ίδια με το δικό της έμβλημα.



Ανταποδοτικά, η ιαπωνική φίρμα θα ενισχύσει την γκάμα της με δυο αστικές προτάσεις που θα προέρχονται από την Toyota και την Daihatsu.



Η παραπάνω συμφωνία κρύβει σημαντικά οφέλη και για τους τρεις κατασκευαστές, καθώς η Toyota επιστρέφει σε μια κατηγορία αυτοκινήτων από την οποία απουσίαζε, η Subaru εξειδικεύεται ακόμη περισσότερο στην κατασκευή δυναμικών προτάσεων, ενώ η Daihatsu περιορίζει το κόστος -ανά μονάδα- παραγωγής, αυξάνοντας το μέγεθός της.



Το μόνο που απομένει. λοιπόν, είναι να ανακοινωθούν οι τεχνικές λεπτομέρειες και το όνομα του νέου μοντέλου, η παραγωγή του οποίου αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο 2011.

auto.in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024