Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Σαντορίνη για την ανέλκυση του Sea Diamond
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε το Σάββατο από το ναυάγιο του Sea Diamond στη Σαντορίνη και γι αυτό κάτοικοι και φορείς του νησιού πραγματοποίησαν το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καλντέρα, ζητώντας την ανέλκυση του πλοίου και την απορρύπανση της περιοχής.
Ένας χρόνος συμπληρώθηκε το Σάββατο από το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond στη Σαντορίνη και γι αυτό κάτοικοι και φορείς του νησιού πραγματοποίησαν το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Καλντέρα, ζητώντας την ανέλκυση του πλοίου και την απορρύπανση της περιοχής.
Στις 2 μετά το μεσημέρι οι καμπάνες ήχησαν σε ολόκληρο το νησί, ενώ παράλληλα κατέπλευσαν γύρω από το ναυάγιο όλα τα πλοιάρια και τα ψαροκάικα της Σαντορίνη.
Με φωτοβολίδες και συριγμούς δήλωσαν τη συνέχιση του αγώνα των κατοίκων με στόχο την ανέλκυση του πλοίου.
Από την πλευρά του υπουργείου Ναυτιλίας, ο υπουργός Πάνος Καμμένος έχει απευθύνει προειδοποίηση προς την πλοιοκτήτρια εταιρεία Louis Hellenic Cruises, ζητώντας μεταξύ άλλων την απάντληση των πετρελαιοειδών και την ανέλκυση του κρουαζιερόπλοιου.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου