Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Στα «συν» του Δ.Χριστόφια το άνοιγμα της οδού Λήδρας, λέει από την Κύπρο ο Γ.Καρατζαφέρης
Το άνοιγμα του οδοφράγματος στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία «σηματοδοτεί την δυνατότητα μιας νέας εποχής» και «καταγράφεται στα συν» της έναρξης της θητείας του νέου Κύπριου προέδρου Δ.Χριστόφια, δήλωσε από την Λευκωσία ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γ.Καρατζαφέρης.
Το άνοιγμα του οδοφράγματος στην οδό Λήδρας στη Λευκωσία «σηματοδοτεί την δυνατότητα μιας νέας εποχής» και «καταγράφεται στα συν» της έναρξης της θητείας του νέου Κύπριου προέδρου Δ.Χριστόφια, δήλωσε το Σάββατο από την Λευκωσία, όπου βρέθηκε, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε το μεσημέρι στη δίοδο της Λήδρας, δήλωσε ότι το άνοιγμα της «καταγράφεται στα συν» της έναρξης της θητείας του νέου Κύπριου προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.
«Πρέπει όλος ο Ελληνισμός να πάρει από την διάσκεψη του Βουκουρεστίου το μήνυμα ότι «η ηγεμονία της Αμερικής στις αποφάσεις για τον ευρύτερο χώρο έχει μειωθεί», είπε ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ., επισήμανε ότι η Ευρώπη «παίρνει κεφάλι» και εκτίμησε ότι αυτό ίσως δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια γενικότερη αλλαγή πλεύσης για την τελική επίλυση του Κυπριακού.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. υποστήριξε ότι η επικοινωνία ωφελεί την ελληνική πλευρά και ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε εισηγηθεί στον πρώην πρόεδρο ΓΛ.Κληρίδη να ανοίξουν οι δίοδοι.
«Όσο οι Κύπριοι μουσουλμάνοι βλέπουν την ποιότητα ζωής των Κυπρίων χριστιανών, τόσο αυτοί οι ίδιοι θα προσπαθήσουν να απαλλαγούν από την κατοχή» είπε και προσέθεσε ότι η κατοχή πρώτα επηρεάζει τους Τουρκοκύπριους και στη συνέχεια όλο το νησί.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου