Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
weather-icon 19o
Ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας για την αιγυπτιακή Banque du Caire

Ενδιαφέρον της Εθνικής Τράπεζας για την αιγυπτιακή Banque du Caire

Την προεπιλογή της μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών πλειοψηφικού μεριδίου της αιγυπτιακής τράπεζας Banque de Caire επιβεβαίωσε την Τρίτη η Εθνική Τράπεζα. Η Banque de Caire ιδρύθηκε το 1952 και διαθέτει δίκτυο 230 καταστημάτων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

27

Την προεπιλογή της μεταξύ των υποψηφίων αγοραστών πλειοψηφικού μεριδίου της αιγυπτιακής τράπεζας Banque de Caire επιβεβαίωσε την Τρίτη η Εθνική Τράπεζα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η ΕΤΕεπιβεβαιώνει τα πρόσφατα δημοσιεύματα εφημερίδων για την προεπιλογή της καιαναφέρει ότι σε περίπτωση περαιτέρω εξελίξεων θα προβεί αμέσως σε σχετικές ανακοινώσεις για την έγκυρη πληροφόρηση του επενδυτικού κοινού.

Η Banque de Caire ιδρύθηκε το 1952, διαθέτει δίκτυο 230 καταστημάτων στην Αίγυπτο και παρουσία σε αρκετές χώρες του Περσικού Κόλπου.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 14 Μαϊου 2026
Cookies