
Κινητοποιήσεις των κατοίκων του Καστελόριζου υπέρ του δημάρχου του νησιού
Σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι κάτοικοι του Καστελόριζου, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να θέσει σε αργία το δήμαρχο του νησιού.
53
Σε κινητοποιήσεις αποφάσισαν να προχωρήσουν οι κάτοικοι του Καστελόριζου, διαμαρτυρόμενοι για την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να θέσει σε αργία το δήμαρχο του νησιού.
Ειδικότερα αποφάσισαν, από τις 10 έως τις 14 Μαρτίου να κλείσουν το δήμο, το αεροδρόμιο, το λιμάνι και τα καταστήματα του νησιού, απειλώντας παράλληλα ότι θα εγκαταλείψουν και το νησί.
Αποφάσισαν, επίσης, όλοι οι κάτοικοι του νησιού να μεταβούν στη Ρόδο στις 13 Μαρτίου για να συμπαρασταθούν στο δήμαρχο που θα δικαστεί για μια σειρά διαχειριστικές παρατυπίες στο δήμο.
Οι παρατυπίες αυτές προέκυψαν ύστερα από έλεγχο που διενήργησε πρόσφατα επιθεωρητής του υπουργείου Οικονομικών.
Με βάση το πόρισμα του επιθεωρητή και τα προβλεπόμενα από το Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων, ο γενικός γραμματέας της Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου Χαράλαμπος Κόκκινος έθεσε σε αργία το δήμαρχο Καστελόριζου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Super Paradise» – Η ιστορία της Μυκόνου σε μια νέα κινηματογραφική προβολή στην Αθήνα
- Πακιστάν: Καλεί τις ΗΠΑ και το Ιράν να ξαναρχίσουν τις συνομιλίες
- Ο Βαϊόπουλος ανανέωσε με τον Ολυμπιακό ΟΝΕΧ
- Κοζάνη: Βρέθηκαν οστά και υπολείμματα βυζαντινών αγγείων κατά την ανακατασκευή πλατείας
- ΒΗΜΑ: Έρχεται την Κυριακή με συναρπαστικές προσφορές
- Γεωργιάδης: Επιχειρεί να θολώσει τα νερά για τις διώξεις των 4 γαλάζιων βουλευτών – Στοχοποιεί εκ νέου την Κοβέσι