
Δεν αργεί η κατάθεση του ν/σ για το Ασφαλιστικό, δήλωσε η Φ.Πετραλιά
Ζήτημα λίγων ημερών φαίνεται να είναι η κατάθεση στη Βουλή του ν/σ για το Ασφαλιστικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού. Μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αργήσει η δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου.
30
Ζήτημα λίγων ημερών φαίνεται να είναι η κατάθεση στη Βουλή του ν/σ για το Ασφαλιστικό, σύμφωνα με τις δηλώσεις της αρμόδιας υπουργού. Μετά τη συνάντησή της με τον πρωθυπουργό, η Φάνη Πάλλη Πετραλιά σημείωσε ότι δεν πρόκειται να αργήσει η δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου.
Επίσης πρόσθεσε οτι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεχίσει τις επαφές της με τους κοινωνικούς φορείς, αποκλείοντας ωστόσο -εμμέσως πλην σαφώς- το ενδεχόμενο οι συναντήσεις αυτές να επιφέρουν αλλάγες στο νομοσχέδιο.
Ειδικότερα η υπουργός Απασχόλησης δήλωσε με την έξοδό της από το Μέγαρο Μαξίμου «ενημέρωσα τον Πρωθυπουργό για την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, στο πλαίσιο των πολλών συζητήσεων και επαφών που έχω τον τελευταίο καιρό με τον Πρωθυπουργό. Όπως γνωρίζετε, όλη αυτή τη εβδομάδα που πέρασε είχα την ευκαιρία να έχω πολλές συναντήσεις με τους φορείς και τους ενδιαφερόμενους. Αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες. Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να αργήσει η δημοσιοποίηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης».
Εν τω μεταξύ, την ερχόμενη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ με θέμα το Ασφαλιστικό και τη λήψη αποφάσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πάνω από πέντε χιλιάδες εκτοπισμένοι στην Αϊτή εξαιτίας συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών
- Έρευνα: Ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην κίνηση και την ψυχική υγεία;
- Ελλιπής ο εμβολιασμός ενηλίκων – Αγνοούν τους κινδύνους και την ανάγκη εμβολιασμού οι Έλληνες
- Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- Γιατί μια μούμια να κρύβει μέσα της απόσπασμα της «Ιλιάδας»;
- Αυτή είναι η μια λέξη που μας καταπιέζει


