Χώρισαν οι δρόμοι Ιβάνοβιτς και Μπαρτσελόνα μετά από 2,5 χρόνια
Στη λύση της συνεργασίας της με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς προχώρησε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα, με τη Μάλαγα. Ο αποκλεισμός των «μπλαουγκράνα» από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας και οι κακές σχέσεις με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζόραν Σάβιτς ήταν οι αιτίες της αποχώρησης του Μαυροβούνιου προπονητή.
Στη λύση της συνεργασίας της με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς προχώρησε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, λίγες ώρες πριν την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των «16» της Ευρωλίγκα, με τη Μάλαγα.
Ο αποκλεισμός των «μπλαουγκράνα» από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ισπανίας ήταν η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» και ανάγκασε τους Καταλανούς να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Μαυροβούνιο τεχνικό μετά από 2.5 χρόνια.
Χρέη προπονητή στον πρώτο ισπανικό «εμφύλιο» θα έχει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ιβάνοβιτς, Πασκάλ Χαβιέ, ο οποίος θ αναλάβει την τεχνική ηγεσία μέχρι νεωτέρας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Ιβάνοβιτς δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις το τελευταίο διάστημα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ζόραν Σάβιτς.
Ο Εργκίν Αταμάν και ο Ματίας Λεσόρ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια, χάρη στην οποία ο Παναθηναϊκός πήρε το πλεονέκτημα έδρας από τους Ισπανούς
Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου… τερμάτισαν την πίστα του ποδοσφαίρου! Ανεπανάληπτη παράσταση, διαφήμιση του ποδοσφαίρου με 9 γκολ (!) και μια ρεβάνς που ήδη αναμένουμε με λαχτάρα για να μάθουμε τον φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ και να «χορτάσουμε» ξανά… αστεράτο ποδόσφαιρο.