
Κάτω από τα 90 δολάρια υποχωρεί -μαζί με τα χρηματιστήρια- το πετρέλαιο
Η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί περισσότερο από ένα δολάριο τη Δευτέρα, παράλληλα με την υποχώρηση των παγκόσμιων χρηματιστηριακών αγορών, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε αποκόμιση κερδών μετά τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας.
27
Η τιμή του πετρελαίου υποχωρεί περισσότερο από ένα δολάριο τη Δευτέρα, παράλληλα με την υποχώρηση των παγκόσμιων χρηματιστηριακών αγορών, καθώς οι επενδυτές προχωρούν σε αποκόμιση κερδών μετά τα κέρδη της προηγούμενης εβδομάδας.
Το αμερικανικό αργό παράδοσης Μαρτίου υποχωρείνα δολάριο στα 89,71 δολάρια, ενώ νωρίτερα είχε φτάσει στα 89,67 δολάρια.
Οι τιμές αυξήθηκαν κατά 14 σεντς την προηγούμενη εβδομάδα μετά την ανάκαμψή τους από το χαμηλό έξι εβδομάδων των 86,11 δολαρίων.
Το πετρέλαιο τύπου Μπρεντ υποχωρεί κατά 70 σεντς στα 90,20 δολάρια το βαρέλι, καθώς οι επενδυτές αφήνουν το πετρέλαιο και στρέφονται στο «ασφαλές καταφύγιο» των κρατικών ομολόγων και των πολύτιμων μετάλλων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»
- «Γιατί περιμένουμε από τα παιδιά να τους αρέσει η ζωή με αυτόν τον κόσμο που κληρονομούν;»
- ΜακΚόλουμ: «Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά…»
- BHMAGAZINO: Στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τη νέα ελίτ πιλότων της Formula 1

