Παρά …ένα 100 για τον Παναθηναϊκό, 99-66 την Ολυμπιάδα
Ενα εύκολο απόγευμα πέρασε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, διατήρησε ακέραιο το αήττητο σερί του στην Ελλάδα (ρεκόρ 9-0 στην Α1). Οι πρωταθλητές Ευρώπης διέλυσαν 99-66 την Ολυμπιάδα στο «Δ. Τόφαλος», σε ένα παιχνίδι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα και σε παίκτες που συνήθως παίζουν λίγο.
Ενα εύκολο απόγευμα πέρασε στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος χωρίς να δυσκολευτεί σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, διατήρησε ακέραιο το αήττητο σερί του στην Ελλάδα (ρεκόρ 9-0 στην Α1). Οι πρωταθλητές Ευρώπης διέλυσαν 99-66 την Ολυμπιάδα στο «Δ. Τόφαλος», σε ένα παιχνίδι που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής ανάμεσα και σε παίκτες που συνήθως παίζουν λίγο, καθώς οι Πατρινοί δεν κατάφεραν να ανταγωνιστούν τους «πράσινους».
Χαρακτηριστικό είναι πως ο παίκτης που παρέμεινε περισσότερο στο παρκέ από την πλευρά του Παναθηναϊκού ήταν ο Διαμαντίδης με 2327, ενώ όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ομπράντοβιτς χρησιμοποίησε και τους δώδεκα παίκτες που είχε στη διάθεσή του.
Η Ολυμπιάδα είχε επαφή με το σκορ μέχρι το 8-8. Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» πάτησαν γκάζι και …άφησαν πολύ πίσω τους πατρινούς (νταμπλ-σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, 28-14).
Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού ουσιαστικά είχε κριθεί από τα πρώτα λεπτά, όμως εντυπωσιακά είναι κάποια στατιστικά δεδομένα, όπως το εκπληκτικό 8/11 των πρασίνων στα τρίποντα, αλλά και οι 25 ασίστ που μοίρασαν οι πρωταθλητές Ευρώπης (επτά απ` αυτές ανήκουν στον Γιασικεβίτσιους).
Η εξέλιξη του σκορ είναι ενδεικτική της δυναμικότητας των δύο ομάδων (54-35 στο 20, 80-51 στο 30, 99-66 το τελικό σκορ), με τον Παναθηναϊκό να μένει ένα πόντο μακριά από τη δεύτερη 100στάρα του στο πρωτάθλημα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών