
Μικρό επιβατικό αεροσκάφος κατέπεσε στην Ουκρανία
Πέντε άτομα σκοτώθηκαν όταν μισθωμένο αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε πτήση από την Τσεχία, συνετρίβη την Κυριακή κοντά στο αεροδρόμιο Γιουλιάνι του Κιέβου, ανακοίνωσε το ουκρανικό υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης
36
Μισθωμένο αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε πτήση από την Τσεχία, συνετρίβη την Κυριακή κοντά στο αεροδρόμιο Γιουλιάνι του Κιέβου, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, Ιγκορ Κρολ.
Νεκροί είναι και οι πέντε επιβαίνοντες, δύο πιλότοι και τρεις επιβάτες, δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Σύμφωνα με την πρεσβεία της Τσεχίας στην Ουκρανία, και οι πέντε ήταν Τσέχοι.
Το αεροσκάφος Beechcraft B9L εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 17.08 ώρα Ελλάδας, όταν βρισκόταν σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από το Γιουλιάνι, το δεύτερο και μικρότερο αεροδρόμιο του Κιέβου. Τα συντρίμμια εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα σε έναν αγρό, 300 μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο Reuters ότι το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε έναν αχυρώνα, χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς στο έδαφος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Ασύλληπτα χρήματα: Πόσα πήραν οι Μέσι, Ρονάλντο, Εμπαπέ και Βινίσιους για τη διαφήμιση της Lego (pic)
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
