
«Να πάρει τα χέρια της από τα ταμεία» ζήτησε από την κυβέρνηση ο Αλ.Αλαβάνος
Συνάντηση με τα προεδρία του ΔΣΑ, του ΤΕΕ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου είχε την Τετάρτη ο Αλ.Αλαβάνος ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να τραβήξει τα χέρια της από τα Ταμεία» και «να σταματήσει τη δημαγωγία και την προσβολή» αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό.
96
Συνάντηση με τα προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του ΤΕΕ και του Φαρμακευτικού Συλλόγου είχε την Τετάρτη ο Αλέκος Αλαβάνος ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση «να τραβήξει τα χέρια της από τα Ταμεία» και «να σταματήσει τη δημαγωγία και την προσβολή» αναφερόμενος στο Ασφαλιστικό.
Παράλληλα, ζήτησε να σταματήσει αυτή «η θεωρία του κοινωνικού μίσους» αναφερόμενος σε χωρισμό ανάμεσα σε «άνδρες και γυναίκες, ανάμεσα σε μικρούς εργαζόμενους και μεγάλους εργαζόμενους, ανάμεσα σε μόνιμα απασχολούμενους και προσωρινά απασχολούμενους».
Επιπρόσθετα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα σημειωθεί το «βατερλό της των ασφαλιστικών ταμείων κυβέρνησης» καθώς αυτή «θα βρει όλο αυτόν τον κόσμο ενωμένο».
Δηλώσεις έκαναν και ο πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κ.Λουράντος με τον πρόεδρο Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γ.Αλαβάνο. Ο κ. Λουράντος τόνισε ότι «κατεβαίνουμε κι εμείς σε κινητοποιήσεις. Δεν αναγγέλλει κανείς πρώτα συνενώσεις και μετά λέει σ΄αυτούς που πρόκειται να συνενωθούν, ελάτε να μιλήσουμε».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΤΕΕ και αδερφός του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Αλαβάνος σημείωσε ότι «η κυβέρνηση αναγγέλλει την κατάργηση των Ταμείων μας, αλλά δεν προσέρχεται στο διάλογο, δεν κάνει προτάσεις, δεν απαντάει στις δικές μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζαλγκίρις Κάουνας – Παρί 85-79: Στα πλέι ιν της Euroleague ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη των Λιθουανών
- Ντέιβ Τσάπελ εναντίον Ρεπουμπλικανικού Κόμματος – Τα «πολιτικοποιημένα αστεία»
- Ημέρα Παλαιστινίων Κρατουμένων: Μία μέρα για εκείνους που «σαπίζουν» στις φυλακές του Ισραήλ, χωρίς δικαιοσύνη
- Ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για Τζόουνς και Παναθηναϊκό – Επιβεβαίωσε την προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ
- Κεφαλονιά: Πλήθος κόσμου έξω από τα δικαστήρια – Αναμένεται η απόφαση για τους τρεις κατηγορούμενους μετά τις απολογίες τους
- Αρβανίτης: Η κτηνοτροφία και η οικονομία της Λέσβου καταστρέφονται

