Νίκη στην παράταση για την ΑΕΚ, ροζ φύλλα για Πανιώνιο, Αρη και Ολυμπιάδα
Στην παράταση κατάφερε η ΑΕΚ να κάμψει την αντίσταση του ΑΓΟ Ρεθύμνου με 83-74. Ο Πανιώνιος έκανε το ντέρμπι περίπατο και νίκησε τον Πανελλήνιο με 78-60. Ο Αρης επικράτησε δύσκολα 72-70 της ΑΕΛ χάρη στoν Τζέρεμι Μάσεϊ. Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα επί του ΠΑΟΚ με 83-76 στην Πάτρα. Την Κυριακή (17:00): Αιγάλεω-Ολυμπιακός και Κολοσσός-Παναθηναϊκός.
83-74. Ο Πανιώνιος έκανε το ντέρμπι περίπατο και νίκησε τον Πανελλήνιο με 78-60. Ο Αρης επικράτησε δύσκολα 72-70 της ΑΕΛ χάρη στoν Τζέρεμι Μάσεϊ. Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα επί του ΠΑΟΚ με 83-76 στην Πάτρα. Την Κυριακή (17:00): Αιγάλεω-Ολυμπιακός και Κολοσσός-Παναθηναϊκός.&source=in.gr">
Στην παράταση κατάφερε η ΑΕΚ να κάμψει την αντίσταση του ΑΓΟ Ρεθύμνου με 83-74. Ο Πανιώνιος έκανε το ντέρμπι περίπατο και νίκησε τον Πανελλήνιο με 78-60. Ο Αρης επικράτησε δύσκολα 72-70 της ΑΕΛ χάρη στην επιθετική παρουσία του Τζέρεμι Μάσεϊ, ο οποίος πέτυχε 30 πόντους, 24 εκ των οποίων στο β ημίχρονο. Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Ολυμπιάδα επί του ΠΑΟΚ με 83-76 στην Πάτρα.
Ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του προέδρου της ΕΦΟΑ, Θοδωρή Γκλαβά και θα έχουμε τουρνουά τένις WTA στην Ελλάδα – Το είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του στο In.