Η ΑΕΚ ξανά στην κορυφή χάρη στο… στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στη Λάρισα
Αλλαξε πάλι «νοικάρη» το ρετιρέ της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα, καθώς η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ (των δέκα παικτών) στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλεύτηκε το... στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο «Αλκαζάρ», από όπου έφυγε ισόπαλος 2-2 με τη Λάρισα.
4-0 τον ΟΦΗ (των δέκα παικτών) στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλεύτηκε το... στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο «Αλκαζάρ», από όπου έφυγε ισόπαλος 2-2 με τη Λάρισα.&source=in.gr">
Αλλαξε πάλι «νοικάρη» το ρετιρέ της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκα, καθώς η ΑΕΚ συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ (των δέκα παικτών) στο ΟΑΚΑ και εκμεταλλεύτηκε το… στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού στο «Αλκαζάρ», από όπου έφυγε ισόπαλος 2-2 με τη Λάρισα.
Ριβάλντο, Μαντούκα, Μπλάνκο και Παππάς πέτυχαν τα γκολ της ΑΕΚ, ενώ ο Λεοζίνιο αποβλήθηκε στο 32 από τον ΟΦΗ.
Τζιόλης, Μάτος σκόραραν για τον Παναθηναϊκό, ενώ για λογαριασμό της ΑΕΛ βρήκαν δίχτυα οι Κλέιτον, Γκαλίτσιος.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.