96

Απέκλεισε με δηλώσεις του την Παρασκευή ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι την πιθανότητα να διαδεχθεί τον Στιβ ΜακΚλάρεν στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας.

Ο προπονητής της εθνικής Πορτογαλίας, ο οποίος είχε στην Μπραζίλια ανεπίσημη συνάντηση με τον ρόεδρο της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, δήλωσε ότι σκοπεύει να παραμείνει στο «τιμόνι» των Ιβήρων τουλάχιστον έως το 2008, όπως ορίζει το συμβόλαιό του.

«Είμαι δεμένος με την πορτογαλική ομοσπονδία έως το 2008 και έχω ήδη σεβαστεί το συμβόλαιό μου σε άλλες περιπτώσεις, όταν ρωτήθηκα για άλλες ομάδες» τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος προπονητής, ο οποίος οδήγησε το 2002 τη «σελεσάο» στην κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην εθνική Πορτογαλίας, όπως φάνηκε στους πρόσφατους αγώνες» δήλωσε ολοκληρώνοντας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters