Η αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στα ματς της Τετάρτης, με τους «κυανόλευκους» να μην καταφέρνουν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους «μπέμπηδες» να φεύγουν ηττημένοι από τα Χανιά.
Η αναμέτρηση της Βουλιαγμένης με τον Εθνικό, στο κολυμβητήριο του Λαιμού, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Α1 πόλο.
Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στα ματς της Τετάρτης, με τους «κυανόλευκους» να μην καταφέρνουν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τους «μπέμπηδες» να φεύγουν ηττημένοι από τα Χανιά.
Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα και να τονωθούν ψυχολογικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Από την άλλη, οι Πειραιώτες είναι το φαβορί, αλλά καλούνται να ξεπεράσουν τη φυσιολογική απογοήτευση από το αποτέλεσμα του ντέρμπι και να πάρουν τους δύο βαθμούς, που θα τους διατηρήσουν σε τροχιά κορυφής.
Στα υπόλοιπα ματς, ο δεύτερος της βαθμολογίας Πανιώνιος ξεκινά τον αγωνιστικό… γολογοθά που τον περιμένει την προσεχή εβδομάδα με ταξίδι στην Κέρκυρα, όπου θα αντιμετωπίσει την ουραγό του πρωταθλήματος.
Αν οι «κυανέρυθροι» δεν έχουν στο μυαλό τους το ματς της Τετάρτης με τη Σαβόνα στην Ιταλία, για τη φάση των «16» του LEN Trophy, δεν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα προβλήματα για να πάρουν τη νίκη.
Με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη εξάδα, η Γλυφάδα υποδέχεται τα Χανιά, τα οποία προέρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της Βουλιαγμένης και επιδιώκουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση τους. Στη Χίο, ο τοπικός ΝΟΧ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και ψάχνει τη δεύτερη νίκη του, προκειμένου να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Τέλος, στην Πάτρα, η τοπική ΝΕΠ -προερχόμενη από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκιού- κοντράρεται με το πολύ δυνατό φέτος Παλαιό Φάληρο, που στοχεύει στην πρώτη εξάδα.
Ο εορτασμός της επετείου του Πολυτεχνείου υποχρέωσε την ΚΟΕ, μετά από σχετικό αίτημα της Αστυνομίας, να αναβάλει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί στις 28 Νοεμβρίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.