Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Στο νοσοκομείο ο Ίβιτσα Όσιμ μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη ο Βόσνιος τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ίβιτσα Όσιμ. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιαπωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο 66χρονος Όσιμ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Τόκιο.
Εγκεφαλικό επεισόδιο υπέστη το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) ο Βόσνιος τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας και πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Ίβιτσα Όσιμ.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιαπωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο 66χρονος Όσιμ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Τόκιο. Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters με τέδωσε ότι ο Όσιμ, που κατέρρευσε αμέσως μετά το εγκεφαλικό, βρισκόταν στο σπίτι του στην Τσίμπα, ανατολικά της ιαπωνικής πρωτεύουσας.
«Είμαστε σοκαρισμένοι. Θέλουμε να ανακάμψει σύντομα» δήλωσε δακρυσμένος στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της ιαπωνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Σαμπούρο Καουαμπούτσι, προσθέτοντας ότι ο 66χρονος τεχνικός νοσηλεύεται στην Εντατική. «Η κατάστασή του είναι ασταθής και σε αυτό το χρονικό σημείο δεν μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα εξελιχθεί η υγεία του» υπογράμμισε.
Ο Ίβιτσα Όσιμ οδήγησε την Εθνική ομάδα της πρώην Γιουγκοσλαβίας στα προημιτελικά του Μουντιάλ του 1996, ενώ έκανε σπουδαία καριέρα ως παίκτης (1960-1978) με τα χρώματα της Ζελέζνιτσαρ, της Στρασμπούρ, της Σεντάν και της Βαλενσιέν.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!