Διατήρησε το σερί του το Αιγάλεω με 81-71 επί της ΑΕΛ
Αήττητο παρέμεινε το Αιγάλεω μετά από τρεις αγωνιστικές στην Α1 μπάσκετ με 81-71 της ΑΕΛ, που υπέστη την πρώτη ήττα της. Μάχη σώμα με σώμα έγινε στο κλειστό του «Σίτι» για 38 λεπτά με τους Τζάαμπερ (18π.) και Κις (23π.) να είναι οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα.
Αήττητο παρέμεινε το Αιγάλεω μετά από τρεις αγωνιστικές στην Α1 μπάσκετ με 81-71 της ΑΕΛ, που υπέστη την πρώτη ήττα της. Μάχη σώμα με σώμα έγινε στο κλειστό του «Σίτι» για 38 λεπτά με τους Τζάαμπερ (18π.) και Κις (23π.) να είναι οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα.
Η ΑΕΛ διατηρούσε προβάδισμα με βραχεία κεφαλή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, 42-43 στο 20. Κλιμαβίτσιους και Τσέρανιτς έδιναν βοήθειες στον Τζάαμπερ, ο οποίος επιθετικά και αμυντικά (έκλεβε μπάλες) ήταν σε εκπληκτική ημέρα και οδηγούσε τους Λαρισαίους.
Στον αντίποδα, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος είδε τέσσερις παίκτες του να σημειώνουν διψήφιο νούμερο πόντων συνολικά, αλλά η ομάδα του απειλήθηκε στην τέταρτη περίοδο παρά το προβάδισμα, 64-53 στο 30ο λεπτό. Ο Αμερικανός της ΑΕΛ, Μπιλ Κις σημείωσε 14 πόντους από το 29ο λεπτό και μέχρι το 37ο για να μειώσουν οι «βυσσινί» στον πόντο, 68-67. Δύο λεπτά πριν τη λήξη, το Αιγάλεω προηγείτο με 72-69, ο Πάτερσον ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων και στην αμέσως επόμενη φάση ο Χόχλερ έκλεψε την μπάλα, την ασίστ του οποίου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Πρόδρομος Νικολαϊδης (16π.) για να γείρει οριστικά η πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων, 77-69. Ακολούθησε δίποντο του Τσέρανιτς, αλλά ο Νικολαΐδης ήταν και πάλι παρών για να διαμορφώσει το τελικό, 81-71.
Με την ιστορική ποινή των 13 αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Εστεμπάν Αντράνδα από την πειθαρχική επιτροπή της ισπανικής ομοσπονδίας μετά τη μπουνιά που έριξε στον Χόρχε Πουλίδο της Ουέσκα.
«Ντρίμπλα» ή ειλικρινή απάντηση; Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε αυθόρμητα σε δύο οπαδούς της Εθνικής Βραζιλίας για το αν θα καλέσει στο προσεχές Μουντιάλ τον Νεϊμάρ.
Ο Λανουά τον βαθμολόγησε στο Conferece League, ενώ ο Πορτογάλος παραδέχθηκε ότι έχει κόντρα με τον Σότσα μετά από ματς Champions League! Ο Σότσα σφύριξε πολλά ντέρμπι στην Ιταλία