Μπράβο για το Σούπερ Καπ αλλά ακολουθεί ο ΠΑΟΚ, τόνισε ο Λεμονής στους παίκτες του
Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το ματς με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο, 19:00) τέθηκαν οι Ραούλ Μπράβο και Κριστιάν Λεντέσμα, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Την Πέμπτη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, ζήτησε την προσοχή τους για τη συνέχεια.
66
Στη διάθεση του Τάκη Λεμονή για το ματς με τον ΠΑΟΚ (Σάββατο, 19:00) τέθηκαν οι Ραούλ Μπράβο και Κριστιάν Λεντέσμα, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και την Πέμπτη προπονήθηκαν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.
Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Λεμονής μίλησε στους παίκτες του και, αφού τους έδωσε συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ («είναι ένας τίτλος και εμείς θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους») τόνισε:
«Ξεκινάμε από σήμερα, ουσιαστικά, την προετοιμασία μας για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα ήθελα να πω πολλά λόγια κι αυτό γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι μας γνωρίζουμε πόσο μεγάλη σημασία έχουν αυτά τα ματς, και όχι μόνο βαθμολογική».
Μπούτινα, Νε και Παπαδόπουλος συνέχισαν τα ατομικά προγράμματα προπόνησης που ακολουθούν στο γήπεδο και το γυμναστήριο, ενώ ο Αντζας συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας. Ο Ντομί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με μία προπόνηση που θα γίνει στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
** Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, που υπέβαλε σε έλεγχος ντόπινγκ τους Μπούτινα, Παναγόπουλο, Νούνιες, Αρτσούμπι, Τοροσίδη και Μήτρογλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- «Η Ναϊμέγκεν συμφώνησε με τον Τάντιτς» (pic)
- «Η Μπεσίκτας ήρθε σε συμφωνία με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού»
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς
- Νόρις: «Από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου»
- Ελλάδα – Τουρκία 94-73: Επιβλητικοί οι Παίδες, νίκησαν με ανατροπή
- Τεντόγλου: «Κάτι είναι και το πανελλήνιο ρεκόρ, αλλά δεν ασχολούμαι με αυτά – Το τελευταίο ήταν αλματάρα» (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442