
Κινητοποιήσεις από την Παρασκευή για τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ
Απεργίες ξεκινούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ με κύριο αίτημα την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα. Σημαντική θα είναι η συμμετοχή της ΠΟΠ-ΟΤΑ στις κινητοποιήσεις που θα λειτουργήσει ενωτικά για τις διεκδικήσεις των εργαζομένων.
88
Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν την Παρασκευή οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης με κύριο αίτημα την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.
Η απεργία των εργαζομένων στους ΟΤΑ θα συνεχιστεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη όπου έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση και πορεία προς το υπουργείο Εσωτερικών.
Μετά από 15 χρόνια θα συμμετέχει ενεργά και η ΠΟΠ-ΟΤΑ στις απεργιακές κινητοποιήσεις καθώς ο κλάδος των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση διεκδικεί μαζικά και ενωτικά την επίλυση των αιτημάτων του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΒΗΜΑ της Κυριακής: Έρχεται με συναρπαστικές προσφορές
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 900 εκατ. ευρώ στη Google – Moνοπωλιακές πρακτικές σε αναζήτηση και Play Store
- To νέο σοβαρό ρήγμα Γαλλίας-Γερμανίας: Ο βιομηχανικός εθνικισμός απειλεί την ευρωπαϊκή άμυνα
- ΚΚΕ για Τριαντόπουλο: Η θέση των συγκεκριμένων κυβερνητικών στελεχών είναι στο εδώλιο του κατηγορουμένου για τα Τέμπη
- Οι πυρκαγιές στη νοτιοδυτική Γαλλία αναγκάζουν χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους
- Δεν αλλάζουν οι ξένοι στην Stoiximan GBL – Νέα συνάντηση τον Σεπτέμβριο


