Πρόκριση για Βέρντερ, γκολ χωρίς αντίκρισμα για Αμανατίδη, εκτός και η Νυρεμβέργη
Το γκολ του Γιάννη Αμανατίδη δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ντόρτμουντ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. «Αντίο» είπε και η Νυρεμβέργη του Αγγελου Χαριστέα που έχασε με 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι από την Ιένα των Χαραλαμπίδη και Τόργκελε.
Το γκολ του Γιάννη Αμανατίδη δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Γερμανίας, καθώς ηττήθηκε με 2-1 από την Ντόρτμουντ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. «Αντίο» είπε και η Νυρεμβέργη του Αγγελου Χαριστέα που έχασε με 4-5 στη διαδικασία των πέναλτι από την Ιένα των Χαραλαμπίδη και Τόργκελε. Εύκολη πρόκριση για τη Βέρντερ Βρέμης, 4-0 τη Ντούισμπουργκ και για το Αμβούργο, 3-1 τη Φράιμπουργκ. Στην παράταση η Στουτγκάρδη 3-2 την Πάντερμπορν.
Η Βέρντερ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, μολονότι αγωνίστηκε με πλήρη σύνθεση, χρειάστηκε να περιμένει σχεδόν μία ώρα αγώνα για να διασπάσει την άμυνα των φιλοξενούμενων, και τελικά τα κατάφερε με τον Μπορόβσκι στο 59ο λεπτό.
Από εκει και πέρα, το έργο των «πρασίνων» απλοποιήθηκε και τα τέρματα των Ούγκο Αλμέιδα (68), Ρόζενμπεργκ (79) και Μοσκέρα (88) διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.
Να σημειωθεί ότι ο Μπουμπακάρ Σανόγκο αποχώρησε τραυματίας στο 33ο λεπτό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.