96

Στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκαν Παναθηναϊκός και Πανιώνιος. Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 του Εθνικού Αστέρα στην Καισαριανή, παίζοντας από το 45 με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρομέρο. Μάντζιος (δύο) και ΝΝτόι οι σκόρερ του Παναθηναϊκού, ο Μπενίσκος σκόραρε για τους γηπεδούχους. Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος πέρασε στους «16» της διοργάνωσης κερδίζοντας 3-2 την Καστοριά στην ομώνυμη πόλη.

Σκόρερ για τον «αιώνιο» χρίστηκαν οι Αραβίδης στο 6, Kουτσόπουλος στο 16 και Σιαλμά στο 51. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσε ο Στεφανίδης στο 54 και στο 85.

Την Πέμπτη η ΑΕΚ δοκιμάζεται στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα, ενώ ο προβληματισμένος ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον Εθνικό ε΄τός έδρας.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης

Εθνικός-ΟΦΗ (16:45)

Φωστήρας-ΑΕΚ (18:00 Alpha) 

Και στις 5 Δεκεμβρίου

Διαγόρας Ρόδου- Ολυμπιακός

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ