
«Αναγκαστική διαχειριστική περίοδος» οι κυβερνήσεις Σημίτη, σύμφωνα με τον Κ.Σκανδαλίδη
«Αναγκαστική διαχειριστική περίοδο που κυνηγούσαμε την ΟΝΕ και το ευρώ» χαρακτήρισε o Κ.Σκανδαλίδης τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κ.Σημίτη, υποστηρίζοντας πως «το πρόγραμμα σύγκλισης που εφάρμοσε ο Κώστας Σημίτης το δημιούργησε ο Α.Παπανδρέου, το 1994».
30
«Αναγκαστική διαχειριστική περίοδο που κυνηγούσαμε την ΟΝΕ και το ευρώ» χαρακτήρισε o Κ.Σκανδαλίδης τη διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Σημίτη, υποστηρίζοντας πως «το πρόγραμμα σύγκλισης που εφάρμοσε ο Κώστας Σημίτης το δημιούργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, το καλοκαίρι του 1994».
Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης που μίλησε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε συγκέντρωση στελεχών στη Λαμία.
Ο κ. Σκανδαλίδης προσδιόρισε τα αίτια της ήττας του ΠΑΣΟΚ όχι σε προσωπικά στοιχεία αλλά κυρίως γιατί «έχασαν οι ιδέες μας», όπως είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «χάσαμε γιατί πολιτικά δεν πείσαμε με τις πρωτοβουλίες μας. Χάσαμε γιατί προγραμματικά δεν ήταν ευκρινείς οι στόχοι μας. Χάσαμε γιατί οργανωτικά το ΠΑΣΟΚ ήταν το ίδιο με το ΠΑΣΟΚ του 2004». Ο υποψήφιος πρόεδρος εντόπισε διαχρονικά τα προβλήματα στο ΠΑΣΟΚ, αναλύοντας κυρίως την αφομοίωση του πολιτικού φορέα από το κράτος.
Ο κ. Σκανδαλίδης επανέλαβε ότι ένα κόμμα, ένα κίνημα που δεν έχει ιστορική μνήμη δεν έχει και μέλλον ζητώντας και πάλι «να μπει η πολιτική στο τραπέζι». Κράτησε σαφείς αποστάσεις από αιχμηρές δηλώσεις που έχουν υπάρξει το τελευταίο διάστημα, καλώντας τα στελέχη να χαμηλώσουν τους τόνους.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης ολοκλήρωσε την περιοδεία του στη Στερεά Ελλάδα, ξεκινώντας το Σάββατο το μεσημέρι από την Εύβοια, συνεχίζοντας το απόγευμα στη Λιβαδειά και καταλήγοντας αργά το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνελήφθη 28χρονος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Ο φωτογράφος αποκάλυψε το παρασκήνιο για τη φωτογραφία των Μέσι – Γιαμάλ
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη διαρροή αερίου σε πρατήριο καυσίμων στον Πειραιά
- Όταν η Μαίρη Λίντα ξεσήκωσε τον Λευκό Οίκο με τον Μανώλη Χιώτη
- Επιστήμονες ανακάλυψαν τον πρώτο μεταδοτικό καρκίνο σε ψάρια
- Συνομιλίες του επικεφαλής της Μοσάντ με τον ομόλογό του της CIA στις ΗΠΑ
