
«Καμπάνα» τεσσάρων αγωνιστικών στον Αντο της PSV
Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών επέβαλε η UEFA στον Έρικ Αντο της Αϊντχόβεν, ο οποίος ... έφτυσε αντίπαλό του στη διάρκεια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Champions League με την Φενερμπαχτσέ την Τρίτη 23/10 στο Φίλιπς Στάντιον.
89
Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών επέβαλε η UEFA στον Έρικ Αντο της Αϊντχόβεν, ο οποίος … έφτυσε αντίπαλό του στη διάρκεια του αγώνα της 3ης αγωνιστικής του Champions League με την Φενερμπαχτσέ την Τρίτη 23/10 στο Φίλιπς Στάντιον.
Η πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, αφού επανεξέτασε με προσοχή το βίντεο του ισόπαλου 0-0 μεταξύ των δύο ομάδων, διαπίστωσε ότι στη διάρκεια μίας διακοπής του αγώνα, περίπου στο 25ο λεπτό, ο Αντο έφτυσε στο πρόσωπο τον επιθετικό της τουρκικής ομάδας, Σεμίχ Σεντούρκ.
Ο διαιτητής, Χάουαρντ Γουέμπ δεν αντελήφθη το περιστατικό καθώς εκείνη την ώρα είχε τραυματιστεί ένας ποδοσφαιριστής.
H αρμόδια πειθαρχική επιτροπή δεν αποδέχθηκε τους ισχυρισμούς ότι ο Αντο προκλήθηκε από τον αντίπαλό του, με αποτέλεσμα ο Γκανέζος να χάσει τα υπόλοιπα τρία ματς της φάσης των ομίλων, ενώ θα «χρωστάει» άλλο ένα, είτε αυτό αφορά το Champions League, είτε το κύπελλο UEFA, σε περίπτωση που η ολλανδική ομάδα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση μίας εκ των δύο διοργανώσεων.
Η PSV έχει το δικαίωμα της έφεσης μέσα στο επόμενο τριήμερο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Έλεν Μπέρστιν: Χρυσός Λέοντας για το σύνολο της καριέρας της στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας
- Πώς επηρεάζει ο Ιούλιος την ερωτική ζωή μας;
- Ο Ρον Χάουαρντ «έτρεμε μέσα στην ντουλάπα» γιατί το ζωντανό κοινό τον άγχωνε
- Επίδομα αδείας: Τι προβλέπεται για την καταβολή του
- Συνταξιοδότηση: Αύξηση στα όρια ηλικίας από το 2030
- Αεροδρόμια: Κίνδυνος αφανισμού της Γενικής Αεροπορίας





