Στη Σουηδία η ΑΕΚ για την πρεμιέρα με την Ελφσμποργκ
Με στόχο τη νίκη που θα της ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA «πέταξε» η αποστολή της ΑΕΚ για τη Σουηδία, καθώς την Πέμπτη (25/10, 21:00) αντιμετωπίζει την Ελφσμποργκ στην πρεμιέρα της στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.
Με στόχο τη νίκη που θα της ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA «πέταξε» η αποστολή της ΑΕΚ για τη Σουηδία, καθώς την Πέμπτη (25/10, 21:00GR) αντιμετωπίζει την Ελφσμποργκ στην πρεμιέρα της στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης.
Ο συνθετικός χλοοτάπητας του «Boras Arena», αλλά και η απουσία των Ριβάλντο και Ακη Ζήκου προβληματίζουν τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές έμειναν στην Αθήνα, κυρίως για να προφυλαχθούν ενόψει της συνέχειας.
Ο Bραζιλιάνος άσος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη γάμπα του, η κατάστασή του παρουσιάζει συνεχή βελτίωση, ωστόσο ο προπονητής της Ενωσης προτίμησε να τον αφήσει εκτός αγώνα με στόχο να είναι πανέτοιμος για το δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια για το πρωτάθλημα (28/10). Ο Ζήκος ταλαιπωρείται από ιλίγγους και ζαλάδες και την Παρασκευή θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.
Η αποστολή της Ενωσης αποτελείται από τους: Μάχο, Mορέτο, Aρουαμπαρένα, Ζεράλντο Αλβες, Ασκάρατε, Δέλλα, Παπασταθόπουλο, Ράμος, Μπούρμπο, Καφέ, Τόζερ, Ενσαλίβα, Ζούλιο Σέζαρ, Κονέ, Μανού, Mαντούκα, Παππά, Λυμπερόπουλο και Μπλάνκο.
Στην Αθήνα, εκτός των Ριβάντο και Ζήκου, έμειναν και οι επίσης τραυματίες Γεωργέας, Αλεξόπουλος, οι Αραμπατζής, Λαγός, Καπετάνος, Χετεμάι, Ντιούφ, καθώς και οι Παυλής, Μπαρμπούδης, Τόφας, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Νέων.
* Η αποστολή της ΑΕΚ θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Γκέτεμποργκ και από εκεί θα κατευθυνθεί οδικώς προς το Μπόρας όπου θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής. Οι παίκτες θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν από τον αγώνα στο Boras Arena στις 20:00GR και οι εκπρόσωποι του Τύπου μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο τα πρώτα 15 λεπτά.
* Ο Σέρα Φερέρ και ένας ποδοσφαιριστής θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στις 19:30GR.
* Η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με απευθείας πτήση τσάρτερ.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.