
Πέντε βουλευτές επαναφέρουν το αίτημα για ακρόαση Ζορμπά στη Βουλή
Το αίτημά τους να κληθεί για ακρόαση σχετικά με την υπόθεση των ομολόγων ο Γιώργος Ζορμπάς επαναδιατυπώνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Απ.Κακλαμάνης, Ευ.Βενιζέλος και Φ.Πετσάλνικος, η βουλευτής του ΚΚΕ Λ.Κανέλλη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φ.Κουβέλης.
38
Το αίτημά τους να κληθεί για ακρόαση σχετικά με την υπόθεση των «δομημένων ομολόγων» ο πρόεδρος της Αρχής για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες Γ.Ζορμπάς επαναδιατυπώνουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Απ.Κακλαμάνης, Ευ.Βενιζέλος και Φ.Πετσάλνικος, η βουλευτής του ΚΚΕ Λ.Κανέλλη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φ.Κουβέλης.
Με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας Απόστολο Σταύρου, οι βουλευτές της αντιπολίτευσης σημειώνουν ότι σχετική συνεδρίαση που είχε προγραμματιστεί για την 21η Αυγούστου ματαιώθηκε λόγω προκήρυξης πρόωρων εκλογών, και υπογραμμίζουν ότι η ικανοποίηση του αιτήματός τους είναι υποχρεωτική βάσει του κανονισμού της Βουλής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αμετανόητος ο Γεωργιάδης, νέα ευθεία παρέμβαση στην ευρωπαϊκή εισαγγελία – Κάνει λόγο για επίθεση στη Δημοκρατία
- Φαβορί ο Βεζένκοφ για το «Alphonso Ford Trophy»: Τι χρειάζονται οι Ναν και Χίφι (vids)
- Πέτσας: «Δεν θα ψηφίσω όλες τις άρσεις ασυλίας για τους βουλευτές της ΝΔ»
- Δωρεάν διακοπές για 300.000 δικαιούχους – Δείτε το ΦΕΚ
- Με επιτυχία οι δοκιμαστικές προσδέσεις στο λιμάνι της Τήνου
- Π. Μαρινάκης: Κατηγορεί την αντιπολίτευση για τοξικότητα και δικαιολογεί τον Λαζαρίδη
