Ποινική δίωξη σε βάρος των πλοιάρχων που συγκρούστηκαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Ποινική δίωξη για παραβίαση του κανονισμού αποφυγής σύγκρουσης, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο πλοιάρχων των φορτηγών πλοίων, που συγκρούστηκαν το πρωί της Κυριακής, τρία ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Ποινική δίωξη για παραβίαση του κανονισμού αποφυγής σύγκρουσης, όπως ορίζει το ναυτικό δίκαιο και οι διεθνείς κανόνες ναυσιπλοΐας, άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο πλοιάρχων των φορτηγών πλοίων, που συγκρούστηκαν το πρωί της Κυριακής, τρία ναυτικά μίλια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται για τον Ινδό καπετάνιο του υπό σημαία Παναμά πλοίου «MSC Elena» και τον Βούλγαρο καπετάνιο του πλοίου «Geo Milev», σημαίας Βουλγαρίας, οι οποίοι παραπέμπονται να δικαστούν σε τακτική δικάσιμο που έχει οριστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.
Από την σύγκρουση -την τρίτη μέσα σε έναν μήνα στον Θερμαϊκό Κόλπο- δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί επιβαινόντων, παρά μόνο υλικές ζημιές στα πλοία. Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιώργος Βουλγαράκης, διέταξε τη διενέργεια έρευνας.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα