Έρευνες για τον εντοπισμό του πλοιάρχου του Diamond Ι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης
Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται από δύτες της ΕΜΑΚ και άντρες του Λιμενικού Σώματος, οι έρευνες για τον εντοπισμό του πλοιάρχου του ελληνικού εμπορικού φορτηγού πλοίου Diamond Ι που βυθίστηκε στην είσοδο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.
Με το πρώτο φως της ημέρας συνεχίζονται την Πέμπτη από δύτες της ΕΜΑΚ και άντρες του Λιμενικού Σώματος, οι έρευνες για τον εντοπισμό του πλοιάρχου του ελληνικού εμπορικού φορτηγού πλοίου Diamond Ι.
Το εμπορικό πλοίο, βυθίστηκε την Τετάρτη στην είσοδο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση με το υπό σημαία Παναμά εμπορικό φορτηγό πλοίο Dubai Guardian.
Στη θαλάσσια περιοχή του ναυαγίου έχει αναπτυχθεί με εντολή της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης πλωτό φράγμα για την αποφυγή πιθανής ρύπανσης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα