Εκτός έδρας νίκες για Πανθρακικό και Κέρκυρα, πρώτο «τρίποντο» για Χαιδάρι
Μεγάλοι κερδισμένοι της 4ης αγωνιστικής ήταν Πανθρακικός και Κέρκυρα, που πήραν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες από Πιερικό (1-0) και ΑΣΚ Ολυμπιακό (2-0), αντίστοιχα. Αντίθετα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής Εθνικός Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0. Πρώτη νίκη για το Χαϊδάρι στο πρωτάθλημα, 1-0 εντός τον Εθνικό.
Μετά το 84ο λεπτό ξύπνησαν οι επιθετικές γραμμές των ομάδων της Β Εθνικής. Στα τελευταία λεπτά σημειώθηκαν οκτώ από τα συνολικά έντεκα τέρματα των αναμετρήσεων, κρίνοντας μάλιστα τους νικητές στις τέσσερις από αυτές.
Μεγάλοι κερδισμένοι της αγωνιστικής ήταν Πανθρακικός και Κέρκυρα, που πήραν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες από Πιερικό (1-0) και ΑΣΚ Ολυμπιακό (2-0), αντίστοιχα. Αντίθετα, στο ντέρμπι της αγωνιστικής Εθνικός Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο 0-0.
Πρώτη νίκη για το Χαϊδάρι στο πρωτάθλημα, 1-0 εντός τον Εθνικό. Εκπληκτικό παιχνίδι στη Φυλή. Ο Θρασύβουλος επικράτησε με 3-2, με τα πέντε τέρματα να σημειώνονται μετά το 86ο λεπτό! Ο Ιωνικός με τέρμα του Νατσούρα στο 94 νίκησε δύσκολα 1-0 τον Πανσερραϊκό. Χωρίς νίκη και χωρίς να πετύχει γκολ παρέμεινε η Καστοριά, ηττήθηκε 1-0 εντός από την Καλλιθέα.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ στο δεύτερο έπαιξε με παίκτη παραπάνω και μείωσε σε 3-2, όμως οι Περιστεριώτες άντεξαν και πήραν τη ματσάρα με την οποία ουσιαστικά σφραγίζουν την παραμονή τους στη Super League.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.