Στη «Φενέρ» ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Τουρκία, 79-77 την Εφές Πίλσεν
Στα χέρια της Φενερμπαχτσέ - Ουλκέρ κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Τουρκία. Η ομάδα του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς επιβλήθηκε 79-77 της Εφές Πίλσεν και κατάκτησε το Presidents Cup, έχοντας ως κορυφαίους τους Ιμπραΐμ Κουτλουάι και Ουίλι Σόλομον.
Στα χέρια της Φενερμπαχτσέ – Ουλκέρ κατέληξε ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στην Τουρκία. Η ομάδα του Μπόγκνταν Τάνιεβιτς επιβλήθηκε 79-77 της Εφές Πίλσεν και κατάκτησε το Presidents Cup, έχοντας ως κορυφαίους τους Ιμπραΐμ Κουτλουάι και Ουίλι Σόλομον, οι οποίοι πέτυχαν 23 και 19 πόντους αντίστοιχα.
Για την ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Αντρέ Χάτσον ήταν ο πρώτος σκόρερ με 25 πόντους.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30