
Για την εθνική Ρωσίας και όχι τη Τσέλσι υποψήφιος ο Χίντινγκ
Για μια ακόμη φορά ο Γκους Χίντινκ διέψευσε ότι είναι σε επαφές με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Ο Ολλανδός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι είναι σε διαρκή επαφή με τον Ρώσο μεγιστάνα, όχι όμως για την ομάδα του Λονδίνου, αλλά για την εθνική ομάδα της Ρωσίας.
26
Για μια ακόμη φορά ο Γκους Χίντινκ διέψευσε ότι είναι σε επαφές με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι. Ο Ολλανδός τεχνικός επιβεβαίωσε ότι είναι σε διαρκή επαφή με τον Ρώσο μεγιστάνα, όχι όμως για την ομάδα του Λονδίνου, αλλά για την εθνική ομάδα της Ρωσίας.
«Συναντήθηκα με τον Αμπράμοβιτς πέντε φορές αλλά ποτέ δεν συζητήσαμε για τη δουλειά στην Τσέλσι. Εχουμε ένα σχέδιο σε εξέλιξη, της ανασυγκρότησης της εθνικής Ρωσίας μέχρι το 2014 και ο Αμπράμοβιτς δεν πρόκειται να μπει εμπόδιο προς αυτή την κατεύθυνση», δήλωσε ο 61χρονος τεχνικός στους «Times» και συμπλήρωσε:
«Ο Ρομάν δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που απαιτεί πράγματα από σένα, αλλά ενδιαφέρεται να μάθει πώς τα κάνεις. Οσα περισσότερα πράγματα του εξηγήσεις, τόσο περισσότερο ανεβαίνεις στην εκτίμησή του. Και παρά τα πλούτη του δεν κάνει κατάχρηση της κοινωνικής του θέσης. Είναι φίλαθλος, αγαπά την Τσέλσι, αλλά έχει μεγάλη αγάπη και για την εθνική Ρωσίας και γι αυτήν συζητάμε όταν βρισκόμαστε.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα

