
Διεκόπη για την Πέμπτη η δίκη για το παραδικαστικό
Για την Πέμπτη διεκόπη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για υποθέσεις του παραδικαστικού κυκλώματος με βασικούς κατηγορούμενους τους πρώην δικαστές Κ.Μπουρμπούλια και Ευάγγελο Καλούση προκειμένου να ερευνηθεί καταγγελία για έναν από τους συνηγόρους.
91
Για την Πέμπτη διεκόπη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για υποθέσεις του παραδικαστικού κυκλώματος με βασικούς κατηγορούμενους τους πρώην δικαστές Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια και Ευάγγελο Καλούση προκειμένου να ερευνηθεί καταγγελία για έναν από τους συνηγόρους.
Η δίκη διεκόπη προκειμένου να ερευνηθεί από το δικαστήριο καταγγελία του δημοσιογράφου και μάρτυρα στην υπόθεση Στέλιου Βορίνα ότι συνήγορος υπεράσπισης ενός εκ των συνολικά εννέα κατηγορουμένων δεν δικαιούται να παρίσταται, καθώς έχει αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματός του με απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.
Από την πλευρά του, ο δικηγόρος υποστήριξε ότι έχει εφεσιβάλλει την επίμαχη απόφαση του ΔΣΑ και ότι έχει ανασταλεί η εφαρμογή της μέχρι να κριθεί η υπόθεση από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Το δικαστήριο έκρινε ότι αν ισχύει η καταγγελία θα αποτελέσει λόγο ακυρότητας της διαδικασίας κι έτσι αποφάσισε να ζητήσει τον σχετικό φάκελο από το ΔΣΑ, ώστε να διευκρινιστεί το θέμα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ηγέτης της Χαμάς καλεί σε εθνική ενότητα – «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή συνδέεται με την Παλαιστίνη», λέει
- Οικογενειακό διπλό σε συνθήκες «αγώνα» έπαιξε ο Ολυμπιακός – Το «in» στην προετοιμασία (vid)
- Fast track στις τελωνειακές διαφορές – To νέο πλαίσιο
- Ο Λανουά αφήνει τους διαιτητές να «ψήνονται»
- Καύσωνας: Ξεπέρασε τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας -28 περιοχές κατέγραψαν πάνω από 40°C
- Σεισμός: Όταν το απρόβλεπτο, γίνεται πραγματικότητα

