Προς εκτόνωση η κρίση μεταξύ Λεμονή και Ίβιτς, σε απολογία κλήθηκε ο Λούα Λούα
Ιλια Ιβιτς και Τάκης Λεμονής παρουσία και του Πέτρου Κόκκαλη, θέλησαν να γεφυρώσουν το μεταξύ τους χάσμα με στόχο ο Ολυμπιακός να συνεχίσει ενωμένος και με ηρεμία. Αυτό ακριβώς τόνισε και ο προπονητής πριν την προπόνηση της Πέμπτης, προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα εν όψει Αρη και εξέφρασε την έκπληξή του για την κλήση του Λούα Λούα σε απολογία, το πρωί της Παρασκευής, για τον πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΟΦΗ.
89
Σε μια προσπάθεια να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα και να επανέλθει η ηρεμία, Ίλια Ίβιτς και Τάκης Λεμονής φαίνεται πως αφήνουν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους για το καλό του Ολυμπιακού.
Τεχνικός διευθυντής και προπονητής, παρουσία και του Πέτρου Κόκκαλη, θέλησαν να γεφυρώσουν το μεταξύ τους χάσμα με στόχο η ομάδα να συνεχίσει ενωμένη και με ηρεμία σε πρωτάθλημα και Champions League.
Οι σχέσεις των δύο πλευρών είχαν διαταραχθεί μετά το 1-1 στο παιχνίδι με τη Λάτσιο στο Καραϊσκάκη, όταν ο Ίβιτς εξέφρασε δημόσια τη δυσαρέσκειά του τόσο για το αποτέλεσμα όσο και για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Ο Λεμονής απάντησε μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ εκφράζοντας την άποψη ότι «δεν υπερεκτιμήθηκε η Λάτσιο».
Στη συνάντηση των δύο πλευρών δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και οι πρώτες ενδείξεις φανερώνουν ότι κρίση οδεύει προς εκτόνωση. Βέβαια, κάτι τέτοιο θα φανεί τις επόμενες ημέρες, καθώς Λεμονής και Ίβιτς θα κληθούν να πάρουν θέση για τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό της ομάδας.
Πριν την ανοιχτή προπόνηση της Πέμπτης, ο Τάκης Λεμονής μίλησε στα ΜΜΕ για τις σχέσεις του με τον Ίλια Ίβιτς και θέλησε να βάλει ένα τέλος στις φήμες που θέλουν τους δύο άνδρες να μην τα πηγαίνουν καλά. Για το παιχνίδι με τον Αρη (29/09) τόνισε ότι χρειάζεται συγκέντρωση και στα 90 λεπτά για να φτάσει ο Ολυμπιακός στη νίκη, ενώ προανήγγειλε αλλαγές στην 11άδα. Όσο για την κλήση για απολογία του Λομάνα Λούα Λούα εξέφρασε την έκπληξή του.
Ειδικότερα, σχετικά με τον Ίλια Ίβιτς ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε με δική του πρωτοβουλία, χωρίς να δεχθεί κάποια ερώτηση:
«Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν έκταση τέτοιες συζητήσεις για το ποιος έκανε τις μεταγραφές. Οι κινήσεις και οι μεταγραφές είναι του Ολυμπιακού, τις κάναμε όλοι μαζί, με κοινό στόχο το καλό της ομάδας. Θέλω αυτό το πράγμα να σταματήσει. Οταν δύο άνθρωποι συνεργάζονται, σίγουρα θα υπάρχουν διαφωνίες, αλλά και οι δύο μας δουλεύουμε για το καλό του Ολυμπιακού».
Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αρη, ο Τάκης Λεμονής υποστήριξε:
«Νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι είναι διαφορετικό το παιχνίδι με τον Αρη από αυτό με την Βέρντερ. Το ματς είναι σημαντικό για μας, πάμε σε μια δύσκολη και δυνατή έδρα, για να παίξουμε με μια δυνατή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».
Σε ερώτηση για το αν θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων, ο τεχνικός του Ολυμπιακού άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν μερικές αλλαγές:
«Υπάρχει τέτοια σκέψη και θα το δούμε στις προπονήσεις που απομένουν».
Όσον αφορά στην κλήση για απολογία του Λομάνα Λούα Λούα, ο Λεμονής δεν ήταν ενημερωμένος και εξέφρασε την έκπληξή του:
«Ειλικρινά δεν το γνωρίζω το θέμα. Με πιάνεται απροετοίμαστο. Αλλά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Υπάρχει μια έντονη πίεση που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, προξενεί έκπληξη το γεγονός, νομίζω ότι απλά πανηγύρισε».
Ο Λούα Λούα κλήθηκε να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής, καθώς κατά του πανηγυρισμούς του στο δεύτερο προσωπικό του γκολ εναντίον του ΟΦΗ, πέρασε τρέχοντας πάνω από το σημαιάκι του κόρνερ κατά τρόπο που θεωρήθηκε προσβλητικός.
Σε ό,τι αφορά στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης»το Σάββατο στις 16:45, ο Λεμονής θα διατηρήσει το 4-4-2, ωστόσο αναμένεται να αλλάξει κάποια πρόσωπα.
Οι Τοροσίδης και Στολτίδης ενδέχεται να πάρουν κάποιες ανάσες, με τους Πατσατζόγλου και Ζεβλάκοβ να καλύπτουν τις θέσεις τους. Ο Αντζας εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στο κέντρο της άμυνας, με τον Ζούλιο Σέζαρ να μένει στον πάγκο, ως εναλλακτική λύση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οπαδοί της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Θησείο, φωνάζουν συνθήματα πριν από το παιχνίδι με την ΑΕΚ (vid)
- Ο Αρμπελόα φεύγει και η λίστα είναι έτοιμη
- Λάσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με παίκτες επιπέδου MVP σχεδόν σε κάθε θέση»
- Παναθηναϊκός: Εκτός προπόνησης ο Κέντρικ Ναν
- Επίσημο το τέλος εποχής του Μπερνάρντο Σίλβα από τη Μάντσεστερ Σίτι (pic)
- Νεκρός ο παλαίμαχος Αυστριακός γκολκίπερ, Άλεξ Μάνινγκερ
- Άρση Βαρών: Η αποστολή της Ελλάδας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
- Ο Ινφαντίνο επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Ιράν στο Μουντιάλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/abhijith-chandran-z4ylX1Z5FQE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442