Στον θρόνο της Ευρώπης για πρώτη φορά η Ισπανία, 3-2 σετ τη Ρωσία
Ισπανία ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Με ηγέτη τον 37χρονο Ραφαέλ Πασκουάλ η Ισπανία νίκησε δίκαια την Ρωσία στη Μόσχα με 3-2 και κατέκτησε αήττητη τον τίτλο του 25ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών.
Ισπανία ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην Ιστορία της. Με ηγέτη τον 37χρονο Ραφαέλ Πασκουάλ η Ισπανία νίκησε δίκαια την Ρωσία στη Μόσχα με 3-2 (25-18, 20-25, 24-26, 30-28, 16-14) και κατέκτησε αήττητη τον τίτλο του 25ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών.
*Στον μικρό τελικό η Σερβία νίκησε την Φινλανδία 3-1 (25-18, 23-25, 25-21, 25-16) και όπως και το 2005 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
ΜVP ο Πολτάφσκι
Πολυτιμότερος παίκτης (MVP) αναδείχτηκε ο Ρώσος Σεμέν Πολτάφσκι. Πρώτος σκόρερ ο Σέρβος Ιβάν Μίλκοβιτς, καλύτερος μπλοκέρ ο Ισπανός Λουίς Χοσέ Μόλτο, καλύτερος επιθετικός ο Ρώσος Γιούρι Μπερέζκο, καλύτερος σέρβερ ο Ρώσος Σεμέν Πολτάφσκι, καλύτερος πασαδόρος ο Βαντίμ Καμούτκικχ και λίμπερο ο Ρώσος Αλεξέι Βεμπρόφ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ρόουζ αναμένεται να είναι το νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Άρη και ο παίκτης που επιλέγει ο Γρηγορίου για τον ρόλο του παρτενέρ του Φαμπιάνο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.