Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για μία ακόμα φορά στάθηκε στον παράγοντα προσωπικότητα των παικτών του για τη συγκεκριμένη νίκη επί της Σλοβενίας. Παράλληλα όμως τόνισε ότι: «Με θέληση και αλληλοσεβασμό μπορείς να κουνήσεις βουνά. Σήμερα κουνήσαμε βουνό».
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης για μία ακόμα φορά στάθηκε στον παράγοντα προσωπικότητα των παικτών του για τη συγκεκριμένη νίκη επί της Σλοβενίας.
«Η προσωπικότητα αυτής της ομάδας φάνηκε. Έστειλε μήνυμα σε όλη την ελληνική κοινωνία, ότι όλα γίνονται, ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς. Μήνυμα όχι μόνο μπασκετικό αλλά και κοινωνικό. Με θέληση και αλληλοσεβασμό μπορείς να κουνήσεις βουνά. Σήμερα κουνήσαμε βουνό» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε:
«Ποτέ δεν μας νοιάζει τι έγινε χθες ή τι θα γίνει αύριο. Εμείς κοιτάμε πάντα τι έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να πιστέψουμε σε αυτήν την ομάδα. Μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Μας πίεσαν οι Σλοβένοι, γι αυτό και φαινόμασταν αργοί. Αλλά στο τέλος κάναμε το καλό μας παιχνίδι».
Και κατέληξε: «Αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει καλό μπάσκετ. Έχουμε χρόνο να δούμε το βίντεο, να διορθώσουμε τα λάθη μας. Με την Ισπανία δεν έχει σχέση τι έγινε πέρυσι. Αυτό είναι ένα άλλο παιχνίδι, ένα άλλο τουρνουά».
Προκλήθηκε σάλος επειδή ο ελίτ ρέφερι Μελέρ δεν σφύριξε το ντέρμπι Γαλατασαράι-Φενέμπαχτσε, όμως πρέπει να γνώριζε από το ματς Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-2 ότι θα ξανάρχονταν για την Super League
«Ντρίμπλα» ή ειλικρινή απάντηση; Ο Κάρλο Αντσελότι απάντησε αυθόρμητα σε δύο οπαδούς της Εθνικής Βραζιλίας για το αν θα καλέσει στο προσεχές Μουντιάλ τον Νεϊμάρ.