Δεκαδες θύματα από βομβιστική επίθεση στο Πακιστάν
Περισσότεροι από 15 Πακιστανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Πέμπτη σε κτίριο υψίστης ασφάλειας του στρατού, 100 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
96
Περισσότεροι από 15 Πακιστανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και 11 τραυματίστηκαν από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε την Πέμπτη σε κτίριουψίστης ασφάλειας του στρατού, 100 χιλιόμετρα από τηνπρωτεύουσα Ισλαμαμπάντ.
Όπως δήλωσε αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας, «ήταν μια επίθεση αυτοκτονίας. Ο βομβιστής ανατινάχτηκε στην καντίνα, όταν οι στρατιώτες γευμάτιζαν».
Η επίθεση έγινε μερικές ώρες μετά την άφιξη του Αμερικανού υφυπουργού Εξωτερικών Τζον Νεγκροπόντε, ο οποίοςσυναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πακιστάν Περβέζ Μουσάραφ.
Την ίδια μέρα 50 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους στο νότιοδυτικό Πακιστάν κοντά σύνορα με το Αφγανιστάν, στη διάρκεια μαχών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]
