Συλλήψεις δύο ακροδεξιών πολιτικών στο Βέλγιο σε διαμαρτυρία κατά των μεταναστών
Σε συλλήψεις δύο ακροδεξιών Βέλγων πολιτικών προχώρησε η αστυνομία του Βελγίου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την «Ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Ο Φρανκ Βανχέκε και ο Φιλίπ Ντεβιντέρ είναι στελέχη του κόμματος Βλάαμς Μπελάνγκ το οποίο είναι αντίθετο με την είσοδο μουσουλμάνων μεταναστών.
95
Σε συλλήψεις δύο ακροδεξιών Βέλγων πολιτικών προχώρησε η αστυνομία του Βελγίου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης για την «Ισλαμοποίηση της Ευρώπης.
Ο Φρανκ Βανχέκε και ο Φιλίπ Ντεβιντέρ είναι στελέχη του κόμματος Βλάαμς Μπελάνγκ (Ενδιαφέρον για την Φλαμανδία) το οποίο είναι αντίθετο με την είσοδο στη χώρα μουσουλμάνων μεταναστών.
Περίπου 200 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στις Βρυξέλλες αν και ο δήμαρχος της πόλης δεν είχε επιτρέψει την πραγματοποίηση της διαδήλωσης. Η διαδήλωσε συνέπεσε και με την επέτειο της 11 Σεπτεμβρίου.
Οι διοργανωτές περίμεναν πολλούς περισσότερους διαδηλωτές αλλά το πλήθος, όπως παρατηρεί το BBC, ήταν λιγότερο από τους αστυνομικούς και τους δημοσιογράφους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος
- Μαρία Αγγελακούδη: «Δεν της άξιζε αυτό το τέλος» – Συγκλονίζει φίλος της
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»

