
Ανέβηκε στην παγκόσμια κατάταξη η Δανιηλίδου, σταθερά 18ος ο Παγδατής
Ανοδο μιας θέσης πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Σύμφωνα με τη νέα κατάταξη, που ανακοίνωσε η WTA, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «σκαρφάλωσε» στην 37η θέση του κόσμου. Παράλληλα γι άλλη μια εβδομάδα ο Μάρκος Παγδατής παραμένει στο Νο 18.
26
Ανοδο μιας θέσης πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Σύμφωνα με τη νέα κατάταξη, που ανακοίνωσε η WTA, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «σκαρφάλωσε» στην 37η θέση του κόσμου. Η Βελγίδα Ζιστίν Ενάν παραμένει στην κορυφή της κατάταξης με 5.200 βαθμούς
Γι άλλη μια εβδομάδα ο Μάρκος Παγδατής παραμένει στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Ο 22χρονος Κύπριος παρέμεινε στην ίδια θέση, σύμφωνα με τη νέα κατάταξη που ανακοίνωσε η ATP, την ώρα που ο Ρότζερ Φέντερερ απολαμβάνει γι ακόμη ένα επταήμερο την… μοναξιά της κορυφής.
Από ελληνικής πλευράς, ο Κώστας Οικονομίδης είναι στο Νο 206 του κόσμου, ενώ ο Βασίλης Μαζαράκης είναι 280ος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Συνάντηση του Δημάρχου Πειραιά με τον νέο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
- Νέος συναγερμός μετά τον χανταϊό: Πάνω από 100 επιβάτες με νοροϊό σε κρουαζιερόπλοιο στην Καραϊβική
- Τι ισχύει με το buy out του Μοντέρο για ομάδες της Euroleague
- Μεγάλη νίκη για την ακροδεξιά της Αυστραλίας: Το One Nation κερδίζει την πρώτη του έδρα στη Βουλή
- Αφρικανική σκόνη: Έκκληση ειδικών για περιορισμό μετακινήσεων – «Αποφεύγουμε την έντονη σωματική άσκηση»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το ατύχημα στο κεφάλι πριν το ταξίδι στο Άγιο Όρος
