Ανέβηκε στην παγκόσμια κατάταξη η Δανιηλίδου, σταθερά 18ος ο Παγδατής
Ανοδο μιας θέσης πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Σύμφωνα με τη νέα κατάταξη, που ανακοίνωσε η WTA, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «σκαρφάλωσε» στην 37η θέση του κόσμου. Παράλληλα γι άλλη μια εβδομάδα ο Μάρκος Παγδατής παραμένει στο Νο 18.
Ανοδο μιας θέσης πραγματοποίησε η Λένα Δανιηλίδου στην παγκόσμια κατάταξη του τένις. Σύμφωνα με τη νέα κατάταξη, που ανακοίνωσε η WTA, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια «σκαρφάλωσε» στην 37η θέση του κόσμου. Η Βελγίδα Ζιστίν Ενάν παραμένει στην κορυφή της κατάταξης με 5.200 βαθμούς
Γι άλλη μια εβδομάδα ο Μάρκος Παγδατής παραμένει στο Νο 18 της παγκόσμιας κατάταξης του τένις. Ο 22χρονος Κύπριος παρέμεινε στην ίδια θέση, σύμφωνα με τη νέα κατάταξη που ανακοίνωσε η ATP, την ώρα που ο Ρότζερ Φέντερερ απολαμβάνει γι ακόμη ένα επταήμερο την… μοναξιά της κορυφής.
Από ελληνικής πλευράς, ο Κώστας Οικονομίδης είναι στο Νο 206 του κόσμου, ενώ ο Βασίλης Μαζαράκης είναι 280ος.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.